0158 - 125 50 | info@bilhuset.nu

Bilverkstad

Basservice 1199:- inkl 4 liter olja och oljefilter

Du vet väl att oljan är det viktigaste din bil har? Om du inte byter den regelbundet så kommer stora maskinskador och andra motorproblem till följd. Vi på bilhuset rekommenderar alltid att byta oljan efter vad som anges i serviceboken, är du osäker kontakta oss. Vi har kunskapen för att kunna vägleda dig i servicedjungeln.

Vi använder enbart olja av hög kvalité och kontrollerar vad biltillverkaren rekommenderar för just din bil.

Glöm dolda kostnader!

  • Vi redovisar alla kostnader
  • Dina intressen kommer alltid först
  • Hög service till bra pris
  • Hos oss kan du alltid känna dig trygg
  • Endast kvalitétsoljor
  • Vi sammarbetar med Autoexperten
  • Vi värnar alltid om miljön
  • Snabbt, smidigt och enkelt
  • Kontakta oss redan idag!

Vi brinner för det vi gör!

Vi på bilhuset har ett brinnande intresse för allt vad gäller bilar. Både att laga och underhålla.

Vi sammarbetar med Autoexperten och en rad andra leverantörer för att kunna levera prisvärda reservdelar som håller högkvalité.

Kontakta oss redan idag!

Vårt mål!

Hjälp oss att bli Sveriges bästa verkstad. Vi lyssnar på dig som kund, vi vill kunna leverera det du vill ha, till rätt pris. Fördelen med vår verkstad är att du får en personlig kontakt och vi löser dina problem i samtycke med dig. Vi specialiserar oss på vanligare jobb och byte av slitagedelar så som bromsar, leder och hjullager för att ge dig ett kostnadseffektivt alternativ till märkesverkstäderna och konceptlösningarna. Vi är väldigt flexibla vad gäller öppettider och problemlösningar. Allt för att göra dig så nöjd som möjligt.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg.

Vi samarbetar med Lasingoo

För att göra det enklare för dig som kund att själv se att vi håller konkurrenskraftiga priser har vi valt att jobba med Lasingoo. Här kan du jämföra prisuppgifter direkt, vilken tid på dygnet du vill. Du kan även boka tid hos oss online, tryck bara på bilden så länkas du vidare till vår sida på Lasingoo.

Allt för att det ska vara så enkelt för dig som möjligt.

10% rabatt på alla rekondpaket vid mekanikjobb

Om du bokar rekond eller tvätt vid ditt verkstadsbesök får du 10% rabatt på rekonden. Detta för att vi brinner för att ta hand om hela din bil. Vi tycker att bilen är något man ska ta hand om regelbundet, inte bara när den havererar. Det blir både billigare och roligare bilägande med en väl fungerande bil som man kan lita på.

Vi vill alltid att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Har du synpunkter eller tankar kring vårt jobb? Tveka inte på att säga det så vi kan lösa det och bli en bättre verkstad för dig.

Kontakta oss redan idag för att boka tid!

© Copyright 2019, Bilhuset Gnesta