0158 - 125 50 | info@bilhuset.nu

Om oss

Vi på Bilhuset älskar bilar och har stor erfarenhet av bilvård, service och däck. Hos oss får du personlig service, där vi sätter dig och din bil i centrum för vår verksamhet.

Vårt mål är att du som kund ska få det du förväntar dig av en bilverkstad, därför tar vi till vara på alla möjligheter på att bli bättre, för att du ska vilja vara med oss hela vägen. Vare sig det är ett lättare verkstadsarbete så som att byta bromsar, lampor eller om det gäller rekonditionering av din bil så utför vi ett noggrant, prisvärt och ordentligt jobb, precis som du vill ha det.

Vårt mål, din trygghet! Eftersom att vi driver Bilhuset efter målet att skapa Sveriges bästa bilverkstad kan du alltid känna dig trygg.

Vi ville själva ha en bilverkstad som inte tar betalt för jobb som var onödiga och kostsamma. Det gjorde att vi fick idéen att skapa en enklare serviceverkstad som kan hålla priserna nere och ändå hålla en hög kvalité. Det har vi skapat genom att specialiserat oss på slitagedelar, service, rekond och bromsar. Detta gör att vi kan hålla priserna nere tack vare lägre omkostnader.

Kontakta oss redan idag!

© Copyright 2019, Bilhuset Gnesta